Nå kan du laste ned ACDSee Pro 4

I går la ACD Systems siste utgave av sitt bildebehandlingsverktøy ACDSee Pro ut for salg. Versjon 4 er en evolusjon av ACDSee Pro Photo Manager som ble lansert som et alternativ i samme segment som Adobes Photoshop Lightroom og Apples Aperture. Det har skånsom råfilbehandling og filarkiveringsfunksjoner som sitt fokus, men lover også tettere integrasjon mot nettpubliseringsverktøy.

Bedre etterbehandling
ACD lover bedre tolking av rådata som skal føre til bedre farger, kontrast, hvitbalanse, og eksponering - i tillegg til bedret ytelse. Vignettering og fargebrytingsfeil kan bekjempes med to nye verktøy, og hvis etterarbeidet er mer komplisert enn som så, skal det være lettere å utveksle filene med mer spesialiserte bildebehandlingsverktøy.

Kraftigere metadataverktøy
Et nytt panel for metadatainnfylling samt mulighet for å lagre ferdige metadatasett som kan anvendes på hele bildeserier, skal gjøre organiseringen mer strømlinjeformet. I tillegg kan en samle og bla i bilder etter geomerker.

Få bildene på nett
Til slutt skal gjerne bildene vises frem, og ACDSee Pro har nå støtte for både manuell og automatisk opplasting av bilder til tjenester som flickr, Facebook, Smugmug, Zenfolio i tillegg til fotografens egen hjemmeside om det skulle være ønskelig.

ACDSee Pro 4 kan kjøpes fra store.acdsee.com for $239.99 som fullversjon eller $179.99 hvis man har en tidligere ACDSee Pro-utgave å oppgradere fra.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen