Nå kan du lage din egen meny

Tracker har blitt et yndet program for mange som har brukt Sony Ericsson UIQ, og som har hatt lyst på mer kontroll over hvordan man skal finne frem til ting på telefonen.

Nylig kom programmet også ut i en versjon som kan brukes i Symbian-telefoner med Series 60, noe som blant annet inkluderer Nokias smarttelefoner.

Flere skrivebord

Tracker byr på en rekke muligheter for å skalere menyene og skrivebordsvisningen i telefonene det er installert på. Du kan blant annet plassere notater, linker, kontakter og annet direkte på skrivebordet. Det går i tillegg an å lage flere skrivebord, og bla mellom disse. Dette er praktisk dersom du bruker utvalgte funksjoner i jobbsammenheng, og helt andre på fritiden.

Programmet kommer også med en utvidet oppgavebehandler, som viser deg hvilke programmer som kjører, hvor minne som brukes, samt hvor mye lagringsplass og arbeidsminne som er ledig på telefonen.

Du finner i tillegg en "sist utført" funksjon, som lister opp de siste bevegelsene som er gjort på telefonen. Listen viser alt fra kalendernotater til siste samtaler.

Dersom du vil teste ut programmet, kan du laste ned en gratis prøveversjon fra Smartphoneware.com. Bestemmer du deg for å kjøpe Tracker må du ut med $19,95, som tilsvarer rundt 110 kroner med dagens kurs.

(Kilder: Mobil.se, Smartphoneware)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen