Nå kan du låse opp iPhone enkelt

Et helt undergrunnsmiljø har ventet i månedsvis på muligheten til å låse opp nye mobiler fra Apple. Siden selskapet oppgraderte iPhone til 1.1.2 har det nemlig vært umulig å få nye telefoner til å fungere som vanlig uten en offisiell aktiveringsprosess.

I forrige uke kom det imidlertid en løsning som gjør at telefoner med den såkalte 4.6-versjonen av bootloaderen kan låses opp. Den var imidlertid kun for folk med mer enn gjennomsnittlig teknisk innsikt. Nå har det dukket opp et program som gjør hele prosessen kort og smerteløs.

Nå fortsetter salget

ZiPhone skal i løpet av få minutter både åpne telefonen for tredjepartsprogrammer, aktivisere den og låse den opp for mobiltelefoni. Alt som trengs er å laste ned og kjøre programmet, sette telefonen i gjenopprettingsmodus og sette i gang programmet.

Dette fikser problemet for et enormt marked for videresalg av opplåste mobiler. Disse har ikke kunnet selge videre telefoner som kom med 1.1.2 eller nyere. Nå er imidlertid problemet løst. I hvert fall inntil Apple kommer med en ny programvareoppdatering, noe som er ventet å skje i slutten av måneden, da selskapet slipper sitt utviklingsverktøy til iPhone.

Mest fornøyd

I disse dager viser også en ny undersøkelse at iPhone-eiere er de som er mest fornøyd med mobilen sin. ChangeWaves mobilundersøkelse viser at hele 72 prosent av de som har Apple iPhone er veldig fornøyd med mobilen sin.For folk med Nokia, Samsung og Sony Ericsson er prosentandelen av de som er veldig fornøyd på henholdsvis 36 prosent, 34 prosent og 34 prosent.

Les også:

- Taper milliarder på opplåste iPhone
- Vil ha slutt på opplåste mobiler
- Syk betaling for opplåst Iphone

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen