Nå kan du kline over nett
Teknofil

Nå kan du kline over nett

Bare i Japan kan de komme på noe sånt. Studenter ved Universitetet for elektro-kommunikasjon i Japan har funnet opp en maskin som skal simulere kyssing mellom to personer over Internett.

Man kobler et plastrør fra maskinen til tunga, og deretter kan man manipulere plastrøret i mottakerenden med tunga – for eksempel å bevege den fra høyre til venstre. Dette forutsetter at mottakeren over nettet også har en slik kyssemaskin.

Dermed vil man i sanntid føle den andre personens munnbevegelser gjennom enheten, samtidig som man kan tilføre sine egne tilbake. Det eksisterer også planer om at kjendiser skal legge igjen sin "kyssesignatur," slik at vanlige folk eventuelt kan kjøpe og oppleve hvordan kjendiser kysser.

...

Se denne videoen for mer informasjon:


Vil gjøre det fuktig og smakfullt

Systemet – som kalles "taktil kommunikasjonsenhet" – er fremdeles en prototype i tidlig utviklingsfase. Studentene vil selvsagt prøve å utvikle enheten til å bli mer realistisk, og snakker om å tilføye egenskaper som likner mer på et ekte kyss – som smak, pust og fuktighet.

Det spørs vel om kyssemaskinen kan erstatte ekte vare. (Foto: Istockphoto.com)
Det spørs vel om kyssemaskinen kan erstatte ekte vare. (Foto: Istockphoto.com)

Den taktile kommunikasjonsenheten vil muligens bare passe til spesielt interesserte, eller de som føler seg ensomme. Prosjektet er uansett temmelig unikt og vi ønsker japanerne lykke til videre.

(Kilder: CrunchGear, Engadget, Gizmodo, Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen