samsung_p520_ga_542 (Bilde: LG)

Nå kan du kjøpe Samsungs nye motemobil

Samsungs motemobil er ikke mye større enn et kredittkort. (Foto: Mobil.cz)
Samsungs motemobil er ikke mye større enn et kredittkort. (Foto: Mobil.cz)

Samsung og motehuset Giorgio Armani har gått sammen om å lage en mobil. P520 Giorgio Armani kan gjerne kalles Samsungs svar på LGs Prada-telefon.

Armani-mobilen er imidlertid mindre enn Prada-mobilen, og måler faktisk ikke stort mer enn et kredittkort om vi ser bort ifra tykkelsen.

Skjermen i Armani-mobilen er berøringsfølsom og måler 2,6 tommer, og telefonen har kun et fåtall taster. 

Moteriktige menyer

Menysystemet ser utiftra bilder ut til å være det samme som finnes i produsentens F700. Systemet kalles Croix, og har blitt tildelt en designpris av tyske Design Forum International.

Under panseret finner vi trebånds GSM-støtte og Edge. Armani-telefonen mangler imidlertid 3G og Wi-Fi, akkuart som LGs Prada-telefon også gjør. Dette er kanskje likevel ingen stor nedtur for målgruppen. 

Kamera og musikk

Med kameraet i den nye Armani-mobilen kan du knipse bilder med opptil 3,2 megapiksels oppløsning, og autofokus sørger for skarpe motiver. 

Telefonen har støtte for minnekort, slik at du kan bruke den nye motemobilen som mp3-spiller. Bluetooth med støtte for A2DP gjør at du kan høre på musikk trådløst, dersom du skaffer deg et trådløst hodesett.

Prisen på telefonen ligger på fra omtrent 6500 kroner. Foreløpig har nettbutikkene et ganske begrenset antall av telefonen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen