Nå kan du kjøpe 3D-spiller

Om du har sett en film på kino i den senere tid, har du sikkert lagt merke til at stadig flere filmer kan sees i 3D. Med Panasonics nye Blu-ray-spiller kan du nå også spille av tredimensjonale filmer i Full HD hjemme sammen med en flatskjerm som støtter formatet – og den kommer på markedet i løpet av denne måneden.

Den kommende spilleren har fått typebetegnelsen DMP-BDT300, og blir en av verdens første Blu-ray-spillere som har støtte for 3D.

Spesifikasjoner
DMP-BDT300 får en ny og kraftigere generasjon UniPhier LSI-prosessor, for å behandle den betraktelig større mengden data 3D-bilder krever. Kort forklart må spilleren klare å håndtere to like bilder samtidig.

Foruten en kraftig bildebehandling har den nye modellen blitt utstyrt med mange nye muligheter. Blant annet kan du se nettsider på TV-en via spilleren, og den har støtte for DLNA, til å overføre video- og bildemateriell fra for eksempel en PC. Dette kan du gjøre via for eksempel et trådløst hjemmenettverk.

Videre får spilleren innebygd SD-kortleser, en USB, dobbel HDMI-utgang ( praktisk om du trenger en kabel til lyd og en til bilde), samt en 7.1 analog lydutgang. Panasonic lover at spilleren vil komme på markedet i løpet av april, og vil ha en veiledende utsalgspris på 4 498 kroner.

Vil du lese mer om hvordan 3D fungerer?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen