Nå kan du gjøre et Windows-kupp

Det har snart gått et år siden Microsoft slapp løs operativsystemet Windows 7, som for øvrig ser ut til å være god butikk. Vi er i det minste ikke i tvil om at Windows 7 er et stort steg opp fra forgjengeren Vista, og Windows XP begynner jo tross alt å bli litt lang i tanna.

Fordi Windows 7 kan være en grei oppgradering for den som har datamaskiner med eldre utgaver av Windows, skulle det egentlig også slippes en såkalt familiepakke (family pack) i fjor. Denne pakken kom med tre oppgraderingslisenser og skulle sørge for at dette ble en billigere fornøyelse for folk med flere PC-er.

Dessverre ble aldri denne familepakken å finne i de norske butikkhyllene.

Men skulle det nå være slik at du fremdeles har oppgraderingsplaner, har du sjansen nå. Vi er rett ved ettårsjubileet for Windows 7, og i anledning dagen gjør familiepakken et lite comeback. Denne gangen er også "et begrenset antall" tilgjengelig i Norge, og da med norsk språk.

Nesten halv pris
Det kan være litt å spare også. Prisen ser ut til å ligge på omtrent omtrent 1700 kroner, mens en enkelt oppgraderingslisens vanligvis går for rundt en tusenlapp. Det betyr at du får tre oppgraderinger til litt over halve prisen med denne pakken.Finn Windows 7 Familiepakke i prissøket

Kort om familiepakken:
- DVD med tre oppgraderingslisenser til Windows 7 Home Premium
- Lisensene er fullversjoner, ikke knyttet til en spesiell PC (OEM)
- Oppgradering kan gjøres fra Windows Vista eller XP*
(*Oppgraderingen fra XP krever full reinstallering)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen