Nå kan du forhåndsbestille iPhone 4S

Norske priser lagt ut på Apple Store.

Apple Store i Norge har nå lagt ut iPhone 4S for forhåndsbestilling. Utgangsprisen, på telefonen med lagringsplass på 16 gigabyte, blir 4890 kroner.

Modellene med 32 og 64 gigabyte koster henholdvis 5790 kroner og 6690 kroner i Apple Store. Det er gratis levering.

iPhone 4S kommer i tre forskjellige modeller og i fargene sort og hvit. Prisene er 4890,- (16 GB), 5790,- (32 GB) og 6690,- (64 GB).
iPhone 4S kommer i tre forskjellige modeller og i fargene sort og hvit. Prisene er 4890,- (16 GB), 5790,- (32 GB) og 6690,- (64 GB).

Apple opplyser at kunder kun kan bestille to telefoner hver, og modellene har én til to ukers leveringstid.

iPhone 4S er tilgjengelig 28. oktober.

Lyst på iPhone, men synes opp mot 6700 kroner er dyrt for en mobil? Iphone 4 vil bli værende igjen som billig alternativ sammen med iPhone 3GS. Begge de to billige variantene vil selges i størrelser på 8 GB.

Raskere surfetelefon

Etter månedsvis med rykter fødte endelig Apple en ny iPhone 4. oktober 2011.

iPhone 4S er lik sin forløper på utsiden, men innsiden er ny, med oppgradert oppgradert prosessor og grafikkdel. Dette skal gjøre at den nye telefonen er betydelig raskere enn dagens iPhone 4 – både når det kommer til spill og til vanlige applikasjoner.

Også telefonens internettoppkobling har blitt raskere. Den nye telefonen skal støtte den en av de raskeste 3G-standardene. Inntil 14,4 megabit per sekund kan iPhone 4S laste ned med.

Vi kjenner allerede iPhone 4 som en smidig og rask surfetelefon. Med oppgraderinger både på prosessor og internetthastighet burde iPhone 4S gi en betydelig forbedret surfeopplevelse.

God batteritid

Og om du lurer på hva nytt som har skjedd i verden kan du surfe lenge med iPhone 4S. Hele seks timer surfing med 3G-nett skal telefonen kunne by på – ni timer om du har tilgang på WiFi-nett.

iPhone 4S vil dessuten bli en såkalt verdenstelefon. Det betyr at telefonen har to antenner, en for den amerikanske CDMA-standarden og en for GSM/HSPA som er den standarden vi bruker i mesteparten av Europa.

Forbedret kamera

Telefonen får også et oppgradert kamera, og skal ifølge Apple kunne konkurrere med mange kompaktkamera.

Dagens iPhone 4 har en oppløsning på fem megapiksler, mens iPhone 4S får 60 prosent flere piksler i bildene altså åtte megapiksler. Men det er ikke først og fremst den høyere oppløsningen som skal gjøre den nye bedre.

En bakbelyst kamerabrikke med svært god optikk skal gjøre at kameraet i iPhone 4S fanger opp mer lys og tar bedre bilder.

Disse forbedringene skal dessuten gjøre at iPhone 4S fanger et bilde langt raskere enn konkurrentene.

Dagens iPhone 4 kan kun filme i en oppløsning på 720P. iPhone 4S kan filme i såkalt full HD, eller 1080P. Det betyr at video kan bli dobbelt så skarp, om forholdene ellers er gode.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen