Nå kan du fjernstyre TV-opptaket
Teknofil

Nå kan du fjernstyre TV-opptaket

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Get har lenge sagt at de vil åpne for at deres kunder med PVR-mottaker skal kunne fjernstyre sine opptak gjennom Internett via tjenesten Get Live. Nå er tjenesten lansert.

Full kontroll over din TV-hverdag
Get Live er en ny tjeneste hvor kunder hos TV-distributøren Get kan gå inn på nettet og stille inn sin PVR for opptak. Om du er på ferie og har glemt å sette opptak på yndlingsserien kan du nå enkelt gå inn på nett og fjernstyre din PVR.

- Stadig flere nordmenn har blitt vant til å styre egen tv-hverdag ved å kunne ta opp, pause og spole i tv-program på en enkel måte. Fra i dag får kundene enda flere muligheter ved at de kan bestille tv-opptak på Get Boks HD-PVR over internett, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr, ifølge pressemelding.


Tjenesten er åpen for alle kunder med HD-PVR fra og med i dag. For å ta i bruk tjenesten må du gå inn på siden minside.get.no. Her må du sette opp en konto med brukernavn og passord om du ikke har dette. Deretter kan du gå inn, lete gjennom TV-guider, og sette opptak på de programmene du ønsker.

Storoppgradering for vanlig PVR
Foreløpig er det kun kunder med HD-PVR som får denne muligheten, men Get vil også åpne for at kunder med vanlig PVR får samme tjeneste.

- Vi vil ha dette på plass i starten av 2009, noen eksakt dato kan jeg derimot ikke gi. Vi jobber med en større oppgradering som også vil medføre endinger i oppsettet på vanlig PVR-er, forteller direktør for samfunnskontakt hos Get, Øyvind Husby, til Teknofil.

Den nye tjenesten koster ingenting ekstra å ta i bruk. Get jobber samtidig med nok en tjeneste for at du skal kunne styre dekoderen direkte fra din mobiltelefon.

Her får du tilgang til Gets nye tjeneste.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen