Nå kan du få personsvar på MMS

Netcom gjør det nå mulig å motta personsvar-meldingene som MMS. Det betyr at stemmebeskjedene andre legger igjen på telefonsvareren din, ramler inn i innboksen som lydopptak. Dermed slipper du å ringe til personsvar.

– Du betaler ingenting ekstra for å motta multimediameldingene. I tillegg kan du nå se hvem som har ringt deg med én gang, og velge hvem av innringerne du vil prioritere først, sier Øyvind Vederhus, informasjonsrådgiver i Netcom.

Den nye tjenesten gjør det også billigere å bruke personsvar i utlandet. Her er det nemlig en fastpris på 2,50 kroner per MMS-melding du mottar og du slipper derfor å ringe personsvar, noe som ofte kan koste mer.

Tjenesten personsvar koster i seg selv 20 kroner, men det koster ikke noe mer å ha MMS-tjenesten.

Telenor ønsker det samme

Telenor har ingen tilsvarende tjeneste, men du kan logge deg inn på Telenors nettsider for å høre beskjedene fra de som har prøvd å få tak i deg.

Selskapet har imidlertid stor interesse for tjenesten, og har selv luktet på løsningen. Problemet har vært begrensningen på MMS-størrelse. Vanligvis støttes det nemlig bare MMS i opptil 300 kB filstørrelse, noe som kan være for smått for en stemmebeskjed.

- Dersom dette kan gjøre det enklere for kundene våre ønsker vi å tilby noe lignende. Alle mulige løsninger på problemet tas imot med takk, også fra konkurrenter, sier Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor Mobil.

(Kilder: Netcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen