Nå kan du få Mac mini
Teknofil

Nå kan du få Mac mini

Steve Jobs har ymtet frempå at Apple vil lansere egne minimaskiner. Om du ikke kan vente kan du likevel allerede nå få din egen utgave.

Les også: Apple med minimaskin?

Modder din gamle maskin
Selskapet Axiotron Modservice tilbyr seg nemlig å lage en minimaskin av din eksisterende Macbook. Maskinene vil fungere som en Mac med OS X og alle de tjenester Apple tilbyr. Samtidig vil den ha trykkfølsom skjerm og være langt mindre enn din originale Mac. Tastatur kan du derimot glemme.  Axitron sin moddede versjon fungere som en tabletmaskin hvor alt styres gjennom berøring av skjermen.

- Kundene har etterspurt en tjeneste som vår Modservice. Det er noe veldig appellerende ved ideen å kunne ta din gamle maskin og skape et nytt produkt som Moodbook, sier Andreas E. Haas i pressemelding ifølge Gizmodo.


Har du en Macbook til overs så kan du nå få den omgjort til en tabletmaskin.

Moroa koster
Å få din maskin omgjort er selvfølgelig ikke gratis. Tjenesten koster minst 1.200 dollar, cirka 8000 kroner. Norske kunder må nok i tillegg belage seg på å betale frakt av maskinen over Atlanteren og tilbake.

Om en slik moddet utgave av Macbook vil gi noen bedre ytelse enn det maskinen allerede har tviler vi på, men du vil utvilsomt stille i en eksklusiv klasse om du møter opp på jobben med en slik maskin i veska.

Du kan lese mer om konseptet og tjenesten på Axitron sine sider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen