Nå kan du få Google Earth på Iphone

Nå har Google lansert det velkjente satelittbildeprogrammet Google Earth til Iphone og Ipod Touch. Det betyr at du kan se på satelittbilder fra hele verden rett på mobilen din. 

Google Earth har satelittbilder fra hele verden, med imponerende mange detaljer i tettbebygde strøk og 3D-støtte på mange kjente steder. I tillegg kan du enkelt se på bilder som er tatt de forskjellige stedene.  

Naviger med trykkskjerm

For å navigere drar du bare fingeren over skjermen, eller skriver inn navnet på et sted. Du kan også enkelt velge å vise satelittbilder over det stedet du befinner deg på. For å zoome, drar du bare to fingre fra eller til hverandre, slik du som regel zoomer med Iphone. 

For å bruke tjenesten med Iphone, trenger du bare være tilkoblet mobilnettet. Du må da være obs på at du betaler for datatrafikken som trengs for å laste inn satelittbildene. Alternativt kan du koble mobilen din til et trådløst nettverk og bruke tjenesten gratis. Har du en Ipod Touch, har du ingen alternativer til trådløse nettverk. 

Til Iphone eksklusivt

Du kan laste ned Google Earth gratis via Appstore rett på din Iphone eller Ipod Touch. Google har dessverre ikke laget et tilsvarende program til telefoner med verken S60, Windows Mobile eller Blackberrys-mobiler. Her må du trøste deg med Google Maps, som også er tilgjengelig til enklere mobiler.

 (Kilder: boygeniusreport.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen