Med Bambuser kan du kringkaste hva du enn driver med. (Foto: Alexander Yakovlev og Luis Pedrosa / Istockphoto)

Nå kan du direktesende TV fra mobilen

Youtube er blitt en stor suksess, rett og slett fordi folk ønsker å vise omverden hva de driver med eller interesserer seg for. Nå gir nettstedet Bambuser.com deg muligheten til å overføre hva som skjer - i sanntid fra mobilen.

Alt du trenger er en telefon med 3G

Bambuser er egentlig svensk, men ønsker å nå ut internasjonalt. Tjenesten kan fint brukes i Norge og andre land, og nettsidene er på engelsk. Alt du trenger å gjøre for å bli reporter for din egen hverdag er å laste ned et program fra Bambuser til telefonen din, starte dette og så laste opp video i sanntid fra telefonen din. Du trenger en 3G-telefon med videotelefoni for å kunne bruke tjenesten.

Bambuser har også lagt inn støtte for web-kamera, slik at du også kan laste opp hjemmefra på linje med Youtube. Forskjellen er altså at alt skjer i sanntid, og andre kan se hva hva du gjør på profilen din samtidig som du laster opp videoen.

Gratis

Tjenesten i seg selv er gratis, og Bambus fungerer dermed på samme måte som Youtube. Det som derimot koster er prisen for videosamtalene det tar for å laste opp videoen. Prisene på videosamtale varierer fra operatør til operatør. For web-kamera gjelder vanlig dataopplasting, og du vil dermed ikke betale noe ekstra dersom du har bredbånd eller annen fastprisavtale.

Mer informasjon om tjenesten finner du på Bambuser >>>

(Kilde: Bambuser)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen