Nå kan du bli en Transformer

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mye moro: Kids Walker koster over 20 000 dollar, men gir barnet en ekte transformersfeeling. Kanskje årets julegavetips?
Mye moro: Kids Walker koster over 20 000 dollar, men gir barnet en ekte transformersfeeling. Kanskje årets julegavetips?

For de av oss som likte spillefilmen og ikke minst var fanatikere av den tegnede versjonen av Transformers, har drømmen om å eie sin egen robot før eller siden vært tilstede. Vi har nøyet oss med lekene og trodd at det har vært det nærmeste vi noensinne kommer til de ekte varene.

Men nå kan denne drømmen bli virkelig. Det japanske firmaet, Sakakibara Kikai , har tatt Transformers-bølgen på alvor og begynt å produsere roboter til privatbruk. Dermed kan nesten hvem som helst kjøpe og bruke robotene.

Firmaet har lenge spesialisert seg på å lage roboter til insdustrielt bruk, men det er først nå produksjonen av private roboter har blitt produsert. I likhet med Transformers-robotene har du mulighet til å gå inn i dem, for så å styre armer, ben og bevegelser ved hjelp av spaker og pedaler. I bildet ovenfor ser vi en gutt bruke den såkalte Kids Walker som egner seg for barn. Den er 1,60 meter høy og veier 340 kilo. Så langt har salget av denne roboten blitt en suksess på nisjemarkedet. Ifølge Sakakibara Kikai har de så langt solgt hele 8 stykker.

Imidlertid har vi latt oss imponere mest av den 3,4 meter høye Land Walker. Ikke bare er den ett tonn tunge roboten kul å se på, den følger med en egen luftkanon for å gjøre opplevelsen så ekte som mulig. Imidlertid har salget av denne gått litt tregere enn Kid Walker. Den bensindrevne roboten koster det dobbelte av barneversjonen og kun solgt et eksemplar så langt. Formaet jobber også med andre prototyper, blant annet har de begynt å produsere en såkalt “Punching Machine” som du kan på bildet nedenfor.

Denne boxemaskinen er den nyeste roboten fra firmaet.
Denne boxemaskinen er den nyeste roboten fra firmaet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen