Nå kan du bli DJ

Syntrax fungerer på eldre UIQ-mobiler som Sony Ericsson P910i, og eldre Series 60-mobiler som Nokia N70.
Syntrax fungerer på eldre UIQ-mobiler som Sony Ericsson P910i, og eldre Series 60-mobiler som Nokia N70.

Går du med en DJ i magen og en mobiltelefon i lomma? Da bør du ta en titt på Syntrax, et gratis musikkstudio til mobilen.

Programmet er ifølge utvikleren den første programvarebaserte synthesizeren og sequenceren til mobiltelefonen. Det betyr i praksis at du kan lage låter med programmet.

Tidsfordriv på bussen
Markedet for et slikt program er muligens svært, svært, svært smalt, og vi tviler på at noen seriøse musikere vil erstatte studioet sitt med det. Men sammen med et hodesett kan det være et artig tidsfordriv på bussen eller toget.

Sony Ericssons mobiltelefoner har allerede et lignende program, MusicDJ, innebygget. I motsetning til MusicDJ, kan du imidlertid lage og spille egne instrumenter, og arrangere disse som du vil.

Ifølge produsenten kan du redigere samples (lydsnutter), legge til effekter og annet. Og hvem vet, kanskje du lager en aldri så liten hit neste gang til tar toget hjem?

Syntrax er som nevnt gratis, og finnes til Windows Mobile, Series 60 2-mobiler som N70, og UIQ-mobiler som P910i. Programmet kan lastes ned fra produsentens hjemmesider.

(Kilder: MSmobiles.com, Finished.nl)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen