Nå kan dette bli mobilnummeret ditt

Stadig færre bruker fasttelefon, og grunnen til det er nok at vi like godt kan nås på mobiltelefonen. Men for noen er det kanskje ikke helt uproblematisk å kvitte seg med et hjemmenummer de har hatt i årevis, og som fortsatt brukes flittig av familie og venner. I dag lanserer NetCom muligheten til å la alle samtaler til fasttelefonnummeret ditt viderekobles til mobilen.
- Med NetCom Hjemme slipper du høye fastavgifter, og kan ta med deg fastnummeret på hytta, i bilen eller på telttur i skogen. Familie, venner og kjente som ringer fastnummeret ditt betaler det samme som det koster å ringe fasttelefonen, mens du blir mer tilgjengelig, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom.

Gammeldags og avleggs?
Tjenesten NetCom Hjemme koster 10 kroner per måned, samt 199 kroner i etablering. Da beholder du fasttelefonnummeret ditt, men alle innkommende samtaler viderekobles til mobilen din. Utgående samtaler går fra mobiltelefonen som vanlig.
- Norske fasttelefonkunder legger igjen en formue i høye fastavgifter og ringepriser hvert år. Månedsprisen for å ha en fasttelefon er høy, og i tillegg kommer skyhøye ringepriser. Vi synes forbrukerne fortjener bedre og bestemte oss for å lansere et alternativ til den gammeldagse fasttelefonen, avslutter Vederhus.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen