Nå kan alle få Swype

I år har vi sett flere nye tastaturteknologier dukke opp. To av de mest spennende var nok Blindtype og Swype.

Der man i Blindtype kan taste hvor man ville på skjermen og likevel treffe bokstaver, går Swype ut på at man tegner streker mellom bokstavene man skal bruke.

Foreløpig er det Swype som begynner å anta en viss størrelse, etter at systemet har vært inkludert i en rekke toppmodeller det siste året, deriblant Samsung Galaxy S og Nokia N8.

De som ikke har hatt en av modellene med ferdiginstallert Swype, har måttet klare seg med mer ordinære tastaturløsninger. Etter å ha kjørt et lukket Beta-program i lengre tid, har nå Swype åpnet Beta-testen for alt og alle.

Det er fortsatt noen begrensninger her - den største av dem er nok at applikasjonen ikke støtter norsk. Applikasjonen krever også at man har en Android-basert telefon, og slett ikke alle disse er støttet.

Det hører med til historien at det fins flere applikasjoner på Android Market som kan hjelpe til med å tilpasse Swype. Teknologien markedsføres som en av de raskeste måtene å skrive tekst med trykkskjerm på. De som måtte være i det utforskende hjørnet kan melde seg som Beta-tester her.

(Kilde: androidguys.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen