Nå kan alle få Blackberry

Alternativ tekst mangler

I forrige uke ble e-postmobilen Blackberry for første gang introdusert på det norske markedet. Telefonene var rettet mot norske bedrifter.

Nå melder Trigcom, selskapet som selger Blackberry i Norge, at salget går over all forventning, og at mange privatkunder har meldt interesse for å bli Blackberry-brukere.

– Det har vært vledig mye større pågang enn vi hadde regnet med, sier presseansvarlig i Trigcom, Tom Bøe til Amobil. Mye av pågangen har kommet fra privatpersoner, og derfor velger selskapet å begynne å selge Blackberry til Hvermannsen fra neste måned.

Pågang fra kjendiser
I USA har Blackberry blitt et stilikon, og kjendiser viser seg gjerne fram med mobilene sine. Nå kan dette fenomenet komme til Norge.

– Vi har fått en del henvendelser fra kjente personer som ønsker å bli assosiert med varemerket og ønsker å ha en Blackberry, sier han.

Både finanskjendiser og kjendiser som først og fremst er kjent fra den kulørte pressen skal stå på bestillingslisten.

Ansetter flere
Trigcom sendte i dag ut en pressemelding der de meldte at pågangen hadde vært så stor at de er nødt til å ansette flere. Det femten mann store firmaet utvider nå med fem nye selgere. Bøe avviser at dette bare dreier seg om dårlig planlegging fra Trigcoms side.

– Vi har rett og slett ikke mange nok til å svare alle telefonene vi får, parerer Bøe.

Da Blackberry ble introdusert i Norge, var teleanalytiker John Strand ute og mente at Blackberry ikke ville bli noen suksess. Bøe er imidlertid ikke redd for Strands spådommer.

– Han har vel tatt feil før han, om jeg ikke husker feil.

Hvorvidt Strands spådommer slår til eller ikke er uansett for tidlig å si. Trigcom vil nemlig ikke ut med noe tall på hvor mange Blackberry-telefoner de har solgt til nå.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen