Nå jobber HTC med nettbrett

I en telefonkonferanse med investorer skal HTC-sjef Peter Chou ha fortalt at de jobber med et nettbrett som skal konkurrere med Apples iPad. Chou skal videre ha sagt at dette er et nytt marked som HTC ikke ønsker å gå for fort inn i.

HTC Flyer

- Vi håper produktet vi endelig avduker vil være et som møter forbrukernes behov, avsluttet HTC-sjefen. Dette står i kontrast til HTCs kategoriske benektelse av at de jobbet med nettbrett fra juli i fjor.

Nettstedet digitimes.com presenterte nylig rykter om at HTC jobber mot mars som amerikansk salgsstart for et kommende nettbrett. Nettbrettet skal ifølge ryktene ha fått navnet Flyer.

Tre nettbrett på vei

Foruten navnet er lite kjent omkring spesifikasjoner, men det snakkes om Android 2.3 på produktet som først blir tilgjengelig, med oppgradering til Android 3.0 Honeycomb senere.

Digitimes' kilder, som for anledningen er anonyme, hevder at Flyer vil bli tilgjengelig i løpet av andre kvartal for land utenfor USA. HTC jobber også med to Android 3.0-baserte nettbrett for lansering i juni, ifølge de samme kildene.

Les også:

(Kilder:digitimes.com, androidguys.com, fiercewireless.com)

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen