Nye C702i tåler både fukt og støt. (Bilde: Sony Ericsson)

Nå har Sony Ericssons nye fått prislapper

I februar lanserte Sony Ericsson to helt nye mobilserier, nemlig C-serien (Cybershot-serien) som består av mobiler med ekstra bra kamera, og G-serien som er smarttelefoner spesielt utstyrt for planlegging og organisering.

Sony Ericsson C902

C902 vil koste fra 3688 kroner uten abonnement ifølge prisguiden vår. Telefonen ventes å dukke opp i butikkene i løpet av årets andre kvartal, men noe mer eksakt tidspunkt har ikke Sony Ericsson gått ut med ennå.

C902 er Sony Ericssons nye kameraflaggskip. Kameraet har både blits og autofokus, og kan ta bilder i oppløsninger inntil fem megapiksler.

En ny funksjon kalt X-Pict Story lar deg legge til musikk og lydopptak til telefonens bildegalleri.

Nykommeren har både super-3G og Edge.

Sony Ericsson C702

C702 har fått en prislapp på fra 2719 kroner ifølge prisguiden vår. Også C702 vil dukke opp i løpet av andre kvartal, uten at noe mer eksakt tidspunkt er spesifisert.

C702 har et 3,2 megapikslers kamera uten bildestabilisator, og er dermed mindre teknologirik på kamerabiten enn storebroren C902. Men likevel har C702 en rekke spennende finesser.

C702 er ikke bare en kameramobil, men er også utstyrt med GPS slik at du kan finne frem enten du er på bilferie eller trenger å finne frem til fots i storbyen. Telefonen har også geomerking, som gjør at den markerer nøyaktig hvor du tar bildene dine på et kart og husker posisjonen.

På toppen av det hele er C702 støt- og fuktresisterende, og skal både tåle vannsprut og fall i gulvet.

Sony Ericsson G900 og G700

G900 og G700 skal komme i andre kvartal i år, i likhet med begge mobilene i C-serien. Prisen på G900 har landet på fra 3260 kroner, mens prisen på G700 er 2688 kroner og opp.

De nye telefonene har fått et helt nytt menysystem, der organiseringsfunksjoner er i fokus. Skjermen til begge de nye telefonene er 2,4 tommer stor, og skal kunne styres med tommelen.

Sony Ericsson lover at de nye planleggingsfunksjonene skal være en stor forbedring fra dagens telefoner, og blant annet skal telefonen ha støtte for virtuelle Post-it-lapper, som lar deg skrive inn et notat rett på skjermen og ha det liggende på skrivebordet.

Begge nykommerne vil også kunne lese og skrive til Office-dokumenter. Nettleseren som er innebygget er levert av Opera. G900 har innebygget Wi-fi-støtte, slik at du kan surfe på bredbåndslinjen din via det trådløse nettverket.

G700 har et 3,2 megapikslers kamera med bildestabilisator, mens G900 kan friste med fem megapiksler med autofokus.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen