Nå har Google forhåndsvisning

Du kan si mye rart om Google, og noe av det stemmer sikkert også. Men uansett er det liten tvil om de stadig lager nye løsninger som påvirker måten vi bruker Internett på.

Google fikk sitt gjennombrudd med søketjenesten Google web Search, som er så kjent at Google også har blitt et verb. Å google er ensbetydende med å gjøre et søk på verdensveven.

Les også: Slik søker du bedre på Google

Googles nettsøk har gjennom årene fått en rekke forbedringer og nye funksjoner, og sist ut er instant preview. Denne funksjonen, som direkte oversatt kan kalles umiddelbar forhåndsvisning, gir deg lynkjapt et bilde av nettsiden en lenke fører til.

Denne forhåndsvisningen kan raskt og enkelt gi deg en formening om denne siden har det du er ute etter eller ikke - og det helt uten å måtte klikke på den.

Alt du trenger gjøre er å klikke en gang på forstørrelsesglasset bak en lenke i søket ditt. Når du deretter fører muspekeren over en av lenkene, forhåndsvises siden til høyre i søkevinduet.

Nå kan du selvfølgelig teste ut dette selv, eller ta en kikk på videoen under - der får du en kort innføring i den nye funksjonen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen