Network Norway lanserer fastpris på alt. (Bilde: Richard Hawkes / Istockphoto)

Nå får også Network Norway fastpris

Fastpris er i skuddet for tiden, og idag lanserte Network Norway et nytt bedriftsabonnement med nettopp fastpris.

Ingen variable utgifter

Abonnementet heter Full kontroll og er det hittil nærmeste du kommer et abonnementet i landet uten variable utgifter på regningen. For hver bruker betaler bedriften en pris på 499 kroner. For denne prisen kan hver bruker ringe 3000 minutter og sende 3000 SMS eller MMS i måneden. Alle priser er oppgitt uten moms.

Hvis du ønsker fri bruk av datatrafikk i tillegg, kommer et ekstra månedsbeløp på 399 kroner. Vil du ha full pakke, må du altså ut med tett oppunder 900 kroner i måneden per bruker i bedriften.

De fleste vil nok slite med å komme over grensen på 3000 ringeminutter og 3000 SMS eller MMS i måneden. Men skulle du likevel overskride grensen, betaler du de samme prisene som i Network Norways andre bedriftsabonnement.

– Da betaler du en minuttpris på 39 øre, oppstartsavgift på 59 øre, 39 øre per SMS og 1,39 kroner per MMS, forteller Anders Bristøl, produktsjef hos Network Norway, til Amobil.

Netcom først

Network Norway er verken de første eller eneste til å lansere bedriftsabonnement med fastpris. I oktober i fjor lanserte Netcom muligheten for at operatørens kunder kunne ringe 3000 minutter for 249 kroner i måneden. SMS, MMS eller datatrafikk er imidlertid ikke inkludert. Alle samtalene har også en oppstartsavgift på 59 øre.

De siste dagene har du kanskje hørt mye snakk om operatøren MTU. Selskapet lanserte tidligere denne uken MTU Fastpris, et abonnement som lar deg ringe så mye du vil for 398 kroner i måneden. Dette er imidlertid et abonnement for privatkunder, og kan således ikke sammenliknes med tilbudene til Network Norway og Telenor.

Les mer om MTU Fastpris »

Et annet alternativ for privatkunder er Mobildeals tilbud - Kontroll. Mobildeal er en underleverandør av Network Norway, og deres Kontroll-abonnement er i praksis privatutgaven av Full Kontroll. Her er også grunntanken 3000 frie ringeminutter i måneden. For dette er månedsprisen 360 kroner. Ekstraavgifter som oppstartsavgift er ikke inkludert i de 360 kronene.

Les mer om Mobildeals Kontroll-abonnement »

(Kilder: Network Norway, Netcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen