Nå får Iphone smilefjes og Street View

Den neste oppdateringen av operativsystemet til multimediemobilen Iphone inneholder et par artige endringer. Viktigst er nok funksjonen Street View til Google Maps – et betydelig salgspoeng for Android-mobilen HTC Dream/G1 –, som lar deg se ekte bilder av gatene du prøver å finne fram til.
 
Foreløpig er Street View kun tilgjengelig i USA, Australia, Japan og deler av Frankrike, men Google jobber nå med å fotodokumentere andre land også – deriblant Norge.
 
Endringer i 2.2 OS
Street View er et morsomt og brukbart verktøy hvis du leter etter en adresse via Google Maps. Du vil nemlig kunne se ekte bilder av bygninger og gater, noe som gjør det lettere å finne fram. I følge Intomobile, var Street View et av høydepunktene ved lanseringen av T-Mobile G1 – den første Google-mobilen.
 
En annen endring i den nye programvaren er at du nå kan sende og motta såkalte Emoji smilefjes, noe som har vært svært etterlengtet i Japan. Hele 461 uttrykksikoner – eller Smileys – får du å velge mellom. En tredje betydelig forbedring er at du kan skru av ”autokorreksjon”, som tilsvarer ordliste T9. Ifølge Cnet, kan oppdateringen ventes seinere denne måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen