Nå får hustelefonen kamera

De færreste ville vel akkurat hevet øyenbrynene over en ny kameratelefon fra Siemens, men SL740 er ikke noen vanlig mobiltelefon for GSM-nettet. Dette er derimot den første ordinære fast-telefonen med innebygget kamera, MMS og en rekke andre funksjoner fra mobiltelefonens verden.

Kameraet tar bilder i en oppløsning på 352x288 piksler og man kan betrakte bildesamlingen på telefonens 128x128 pikslers, 4096-fargers fargeskjerm. Bildene kan dessuten kobles til personer i kontaktlisten og vises når man ringer eller blir oppringt av vedkommende, eller sendes via MMS - forutsatt at teleoperatøren har lagt til støtte for MMS i nettet.

Siemens slutter ikke der, og har til og med lagt med et lite spill i den trådløse telefonen. Telefonen har en total lagringskapasitet på 1 MB til bilder, mens man kan lagre 200 forskjellige kontakter. Har man tilgang til en datakabel kan man dessuten overføre bilder og synkronisere kontaktene mot Outlook.

Den nye hustelefonen er ventet på markedet i løpet av våren, og vil ifølge Mobil.se ha en utsalgspris på rundt 2000 kroner.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen