Nå får du Spotify på Windows-mobilen

Musikktjenesten klar i Markedsplass dag.

Musikktjenesten Spotify er nå tilgjengelig for Windows-mobiler. Applikasjonen dukket opp på markedsplassen i dag, og kan lastes ned gratis. For å bruke tjenesten på mobiltelefonen trenger du imidlertid en premium-konto, hvilket betyr at du må tegne et abonnement som koster 99 kroner per måned.

Applikasjonen er holdt i samme stil som resten av operativsystemet, slik at de ser ut som en naturlig del av Metro-grensesnittet. Du kan også betjene spilleren på samme måte som du bruker den innbygde musikkspilleren på telefonen. Det betyr at du kan ha spilleren gående på en "flis" i frontmenyen, og at du kan åpne kontrollene direkte ved å trykke på en av volumtastene, også når mobilen er låst og applikasjonen kjører.

Med Spotify på plass blir Windows straks en mer attraktiv for alle som har et Spotify-abonnement, og som også vil bruke tjenesten på mobiltelefonen. Fra tidligere har Spotify vært tilgjengelig på mobiltelefoner med iOS (Apple), Symbian (Nokia) og Android (Google).

Spotify på Windows Phone gir deg de samme funksjonene som du har på andre mobiltelefoner, men spillelister, offline-muligheter, anbefalinger og artistinformasjon direkte til mobilen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen