Nå får du Skype på TV-en

Telefonen er noe vi alle har et forhold til, og det begynner å bli en stund siden de første vellykkede samtalene ble gjennomført. Siden den tid har teknologien gjennomgått mange oppgraderinger, og i dag er digitale samtaler i vinden. Med Skype kan du ringe mennesker kloden rundt, også i form av en videosamtale.

Ifølge nettstedet Engadget.com vil Samsungs kommende 7000- og 8000-serie flatskjermer gi deg mulighet til å føre videosamtaler via flatskjermen. Også LG og Panasonic har fra før inngått et samarbeid med Skype, og her kan du se nettsidens demo av Panasonics kommende modell med Skype-støtte.

Vil trenge ekstrautstyr
Når de nye flatskjermene kommer på markedet vil altså noen modeller ha støtte for Skype, men for at du skal kunne benytte deg av tjenesten vil du trenge et kamera og mikrofon.

En komplett pakke vil bli tilgjengelig fra Skypes egen nettbutikk. Prisen er ennå ikke fastsatt, men ifølge nettsiden tilsier rykter at prisen kan komme opp i rundt 200 dollar.

Hva tror du om Skype på flatskjermen? Vil du benytte deg av muligheten til å ha videokonferanse fra sofakroken? Diskuter i forumet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen