Nå får du MatPrat på iPad

Nå får du MatPrat på iPad

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Opplysningskontoret for egg og kjøtt har satset stort på tjenesten MatPrat, der du får tilgang til tusenvis av matoppskrifter. Tjenesten slo an på internett, og har siden funnet veien til mobiltelefoner både som app og mobilside.

Nå lanseres også MatPrat som app til Apple iPad.

- Ett mål for MatPrat er å være tilgjengelig der du har behov for inspirasjon, kunnskap og råd om mat og matlagning, uansett hvilken enhet du har tilgjengelig. Vi har utviklet og tilpasset MatPrat for nett og mobil, og lesebrett var naturlig det neste på listen, sier redaktør Mariann Sletten ved MatPrat.no.

En ny funksjon i iPad-versjonen er at du kan sette sammen din egen digitale kokebok, i tillegg til en magasin-del med artikler om mat og matlagning.

- Vi har funnet ut at en kombinasjon av en magasindel, et oppskriftssøk og en digital kokebokfunksjon er en god løsning for denne enheten, sier Mariann Sletten, og gleder seg til å høre hvordan responsen blir. Magasinet skal inneholde inspirasjon til god mat, en reiseskildring, et portrettintervju, og eller god fakta rundt maten og råvarene. I vår første utgave er tema sunn. Og her kan du få hjelp til en sunn ukesmeny, lese om nøkkelhullsmerkingen eller få gode tips til selskapsplanlegging, sier Sletten.

Hun opplyser også at versjoner av MatPrat til andre nettbrett-OS står på planen.

MatPrat til iPad finner du gratis i Apple App Store

(Kilder: pressemelding, MatPrat.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen