Nå får du Last.fm til Android

Last.fm er en populær musikktjeneste der du kan høre på forskjellige nettradiokanaler eller musikk som anbefales akkurat deg basert på hva du har hørt på mest på fra før. Nå lanseres en egen Last.fm-applikasjon for Android. 

Alle mulighetene

I den nye applikasjonen får du mulighet til å både spille nettradiokanalene, anbefalinger og ditt eget musikkbibliotek. Med andre ord har du enorme mengder musikk med deg overalt hvor du farter. Du kan også se hva vennene dine hører på, sjekke når og hvor artister holder konserter.

Du kan se video av Last.fm-applikasjonen for Android nederst i artikkelen

Det er ikke overflod av Android-mobiler i Norge foreløpig, men alt tyder på at det blir lansert minst en ny mobil med denne plattformen på Mobile World Congress mellom 16. og 19. februar. Er du en av få som har en Android-telefon i Norge nå, kan du laste ned den nye Last.fm-applikasjonen på Android innebygde nedlastingstjeneste Android Market. 

Også til Iphone

Nettstedet last.fm har altså innsett at du ikke vil ha med deg laptopen på joggetur, og tjenesten har allerede vært tilgjengelig for Iphone-brukere helt siden juli i fjor. Denne er imidlertid bare tilgjengelig i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Kanada og Spania foreløpig.

For PC-plattformen finnes det Last.fm-applikasjoner både for Windows, Mac og Linux.

(Kilde: blog.last.fm)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen