Nå får du kjøpt Z530i

I slutten av februar lanserte Sony Ericsson kamskjellsmodellen Z530i, som er oppfølgeren til Z520i. Nå har Z530i kommet inn i butikkene.

Utseendemessig er Z530i tilnærmet identisk Walkman-telefonen W300i. Målene er de samme; 9 x 4,7 x 2,4 centimeter, og vekten likeså: 93 gram. Telefonen vil bli tilgjengelig i fargene sort, rosa og grå.

På innsiden kommer likhetene med forgjengeren, Z520i, mer til syne. Den indre skjermen til Z530i har en oppløsning på 128 x 160 piksler og fargedybden er på 65 000 farger. Sony Ericson har imidlertid utstyrt Z530i med en ny skjermtype kalt UBC. UBC står for Ultra Bright Color, og skal bidra til en klarere bildegjengivelse enn vi ser hos andre skjermteknologier.

Telefonen har et kamera som svarer til skjermens oppløsning, og lar deg ta bilder i VGA-oppløsning, det vil si 0,3 megapiksler. Er du ute etter de skarpeste bildene bør du derfor gå for en annen mobiltelefon enn Z530i.

Internminnet er på 28 MB. Skulle du ønske deg mer minne, kan du kjøpe ekstra minnekort av typen M2, som er Sonys nye Memory Stick-standard.

Nettleser, men ikke EDGE
Bilder kan du overføre til PC eller andre mobiltelefoner via enten infrarød, blåtann eller USB. Telefonen har kun støtte for GPRS, noe som maner til tålmodighet om du skal surfe på nett.

Til tross for mangelen på EDGE- og 3G-støtte, har Sony Ericsson utstyrt Z530i med en skikkelig nettleser. Dermed er du ikke lenket til enkle WAP-sider når du skal surfe på nett, og kan lese vanlige nettsider slik du ser de på en PC-skjerm.

Siden modellen kun har støtte for tre bånd, får du neppe ringt hjem fra Sør-Amerika med den, om du skulle behøve det.

Z530i har en oppgitt taletid på 9,5 timer, og en hviletid på 400 timer.

Vil du vite mer om Z530i?

(Kilde: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen