Nå får du kjøpt LG Chocolate

Da LG begynte salget av sin Chocolate-modell i hjemlandet Sør-Korea, ble fire tusen eksemplarer revet bort den første dagen. LG bestemte seg så for å lage en GSM-versjon av telefonen for det europeiske markedet. Nå er telefonen ankommet Norge, og er å finne i butikkhyllene.

LGs sjokoladetelefon for Europa har fått navnet KG800, og har nedskyvbart tastatur. Telefonen er 9,5 centimeter høy, 4,8 centimeter bred og 1,5 centimeter rundt midjen. Vekten er på beskjedne 83 gram.

TFT-skjermen til KG800 er verdt en ekstra titt - hvis du klarer å få øye på den. Når du ikke bruker telefonen, vil skjermen nemlig gå i ett med resten av telefonen, slik at du ikke kan se den. Skjermens oppløsning er på 176 x 220 piksler, og fargedybden er på 262 000 farger.

Telefonens funksjonstaster skal også gå i ett med telefonen når du ikke bruker den. Ellers vil tastene lyse opp i rødt. På høyre side av telefonen sitter en snarveistast som tar deg direkte til mp3-spilleren, kameraet og muligheter for videoopptak. Her finnes også en tast for å legge på røret. På venstre side finner du knapper til å justere volumet.

Chocolate-modellen har fått et 1,3 megapiksels kamera, og ligger derfor bak mange andre telefoner når det kommer til kameraoppløsning i dag. Kameraet har riktiognok blits, slik at du kan ta bilder i mørke omgivelser.

KG800 har ikke støtte for minnekort. Du er derfor overgitt til telefonens 128 MB store internminne, og vil neppe få plass til hele CD-samlingen din. I tillegg til å kunne spille av sanger i mp3-format, har LG også innebygget radio.

Om du vil overføre sanger og andre filer til KG800, kan du velge mellom infrarød og blåtann for trådløs overføring, og USB hvis du foretrekker å bruke kabel.

Chocolate er langt i fra grensesprengende når det gjelder muligheter for å koble seg til internett. Her finnes verken støtte for EDGE, 3G eller Wi-Fi, så du må nøye deg med GPRS hvis du vil surfe på nett med denne telefonen.

Vi kommer tilbake med en test av KG800 om kort tid.

Vil du vite mer?

(Kilde: LG)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen