pspgpsartikkel (Bilde: Sony)

Nå får du GPS til PSP-en din

Allerede i forfjor ble det kjent at Sony planla en GPS-tilbehør til den bærbare spillkonsollen Playstation Portable (PSP). I fjor ble GPS-tilbehøret lansert i Asia, og nå ser det endelig ut til at det også skal lanseres i resten av verden.

GPS-pakken har fått navnet Go!Explore, og består av en GPS-antenne som plasseres i USB-porten, samt programvare med kart og grensesnitt for navigering. I tillegg til vanlig navigering skal du også kunne laste ned guider for forskjellige byer, noe som er et hendig verktøy for turister.

GPS-funksjonen har allerede blitt brukt i enkelte spilltitler i Asia. I Metal Gear Solid: Portable Ops, kan du for eksempel få ekstra soldater på laget ditt dersom du er i spesielle områder. At det kommer flere spill som tar i bruk GPS-en er altså ikke utenkelig.

IP-telefoni

Sony kunne også avsløre at PSP vil få støtte for Skype i løpet av januar. Dette betyr at du får ringemuligheter med spillkonsollen dersom du befinner deg i (og har tilgang til) et trådløst nettverk som er koblet til internett.

(Kilder: Sony, 1up, Trustedreviews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen