Nå får du fri bruk av Adam

Nå får du fri bruk av Adam

Er du på farten og lurer på noe – men har ikke tilgang til noe annet enn mobilen din – kan du prøve å sende et søkeord til 2326 (A-D-A-M på mobiltastaturet). Tre kroner senere mottar du et Wikipedia-svar som kanskje gir deg svaret. I korte trekk er Adam et oppslagsverk på SMS.
I vår test av tjenesten etterlyste vi muligheten for fri bruk av tjenesten til en fast pris, særlig fordi vi ofte måtte sende flere meldinger for å finne fram til riktig Wikipedia-artikkel som ga oss svaret. Adam har tatt kritikken til seg, og gir deg nå denne muligheten.
20 kroner per uke
De aller ivrigste Adam-brukerne kan nå betale 20 kroner per uke for å bruke tjenesten så mye de måtte ønske. Prisen inkluderer også nummeropplysning på SMS.
- Vi forventer at fri bruk vil være noe kundene våres setter pris på i perioder hvor de bruker tjenesten mye, for eksempel når de er på ferie eller midt i eksamensperioden. Dette er situasjoner hvor et kjapt oppslag til Adam kommer til nytte. Det at kundene også har tilgang til telefonsøk uten ekstra kostnad vil også falle i smak, sier daglig leder Njål Wilberg i Ask Adam til Mobilen.no.
- Vi forventer at fri bruk vil gi økt antall SMS-er og en større tilhørighet til tjenesten, uten at vi tror inntektene våre vil øke drastisk, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)
400.000 søk
Ønsker du å benytte deg av Adams fri bruk-tilbud, sender du en SMS med kodeord START til 2326. For å stoppe tjenesten, sender du STOPP til det samme nummeret. Det betyr for eksempel at du kan abonnere på tjenesten i påskeferien, og så stoppe tjenesten før en uke er omme. Denne muligheten gjør utvilsomt tilbudet mer attraktivt.
- Produktet er nå skikkelig lansert og vi går over i en driftsfase hvor vi fortsatt vil annonsere mye. Det vi har bevist så langt er at produktet har livets rett, og at brukerne er fornøyde med produktet. De kommer stadig tilbake, sier Wilberg.
Hvor mange brukere har Adam så langt?
- Vi har passert 400.000 SMS, noe vi er veldig fornøyd med, svarer Wilberg.

(Artikkelen fortsettes.)
Populære søkeord
Du lurer kanskje på hvilke type spørsmål du kan stille Adam? Svaret er at det kan være hva som helst.
- Folk søker virkelig på alt mulig. Det søkes mye på kjendiser, plasser og sex. Vi ser også at søkene følger nyhetsbildet og årstidene. Nå søker en del på sommertid og en del søker på påske. Når hijab-diskusjonen foregikk var det mange som brukte Adam som kunnskapskilde, avslutter Wilberg fra Ask Adam.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen