Nå får du fastpris hos NetCom

NetComs strategi de siste årene har vært å tilby standard-abonnementet FlexiTalk til flest mulig kunder, og bedt dem plusse på med tilleggstjenester som passer deres forbruk. For eksempel datapakker, SMS-pakker og lignende. iPhone-kjøpere har derimot blitt oppfordret til å velge tilhørende iTalk-abonnementer.

Fra og med i dag får du tilbud om å velge mellom fire fastpris-abonnementer i tillegg.

- Vi ser en trend i retning av abonnementer som gir forutsigbarhet, der kunden forholder seg til en fast pris hver måned og bruk av tale, SMS og datatrafikk. For å møte denne trenden lanserer vi nå en ny portefølje som passer for alle typer bruk, lite som mye, sier Lars Ryen Mill, kommersiell sjef for privatmarkedet i NetCom.

Les også: Vårrengjøring hos Tele2

Fire forskjellige pakker

NetCom tilbyr fire varianter av sitt fastpris-abonnement - Small, Medium, Large og X-Large -, og har lagt særlig vekt på at stadig flere mobilbrukere har oppdaget mobilsurfing.

- Vi ser en kraftig økning i bruken av internett på mobilen og det er viktig for oss å ha et godt tilbud til surfeglade kunder. Derfor inkluderer vi rikelig med MB i de nye abonnementene. Ved å sette en fast månedspris sikrer vi kundene en mer forutsigbar faktura, en trygghet som blir viktigere jo mer vi surfer med mobilen, sier Mill.

Small

(119 kr/mnd*)

Medium

(239 kr/mnd*)

Large

(389 kr/mnd*)

X-Large

(589 kr/mnd*)

100 min 400 min 1200 min 3000 min
50 SMS 200 SMS 600 SMS 3600 SMS
75 MB** 600 MB** 1200 MB** Fri bruk**

*ved kjøp av ny mobiltelefon økes månedsprisen på Small, Medium, Large og X-Large med henholdsvis 100, 200, 200 og 300 kroner i bindingstiden.

**hastigheten strupes ved henholdsvis 175 MB, 700 MB, 1300 MB og 4GB.

For bruk utover det som er inkludert i pakken betaler du en oppstartspris på 89 øre, 49 øre per minutt og per SMS, 1,99 kroner per MMS (ikke inkludert i noen pakker) og 5 kroner per megabyte (makpris 399 per måned).

Se også: Hvem ga deg fastpris først?

Til smarttelefonbruk

NetCom vil fortsette med abonnementene FlexiTalk og YoungTalk, samt kontantkort, men øvrige abonnement vil fases ut med tiden.

- Med de nye fastprisabonnementene har vi et tilbud som er bygd opp rundt hvor mye kunden bruker telefonen, og abonnementene er tilpasset det eksplosive salget av smarttelefoner, avslutter Mill.

I slutten av mars gjorde Telenor en lignende, men enda mer drastisk, endring i sin abonnementsportefølje.

Les også: Telenor sletter alle abonnementene sine

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen