Nå får du den i 46-tommer

BeoVision 10-serien, som ble lanset oktober i fjor, har kun vært tilgjengelig i 40-tommer. Noe som er i minste laget for en stor stue, men nå er 46-tommers utgaven av modellen på plass i butikkhyllene.

Eksklusiv finish
Stående på en motorisert fot er et ingen tvil om at skjermen fremstår eksklusiv til tusen, med rene linjer, raffinerte materialvalg og mulighet for å bytte ut trekket foran de innebygde høytalerne. Trekket er klippsett på plass ved hjelp av magneter, og fås i seks forskjellige fargevalg.

Den motoriserte foten er ekstrautstyr, og det finnes også muligheter for å henge skjermen på vegg. med festet er BeoVision 10 rett under syv centimeter dyp.Suverent bilde
Modellen vi fikk kikke på stod koblet opp mot en Blu-ray-spiller. På menyen står et konsertopptak med Andrea Bocelli. Bildet på skjermen avslører en ekstrem presisjon i fargegjengivelse og 200 Hz-panelet responderer raskt på hurtige bevegelser.

Skarpheten og sortnivået ser også helt upåklagelig ut, men klart, med en prislapp på 62 550 kroner er det lov å forlange krembilde.

En ting vi biter oss merke i er at det refleksbehandlede frontglasset ser ut til å stoppe mye refleksjoner. TV-en står nemlig noen få meter fra en rekke vinduer, og det er forbausende lite refleksjoner å skimte i skjermen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen