Nå får Chess Iphone

Nå får Chess Iphone

Nå skal Chess begynne å selge Iphone. Selskapet forbereder nå å komme i gang med salget, og administrerende direktør i Chess, Rolf Barmen, forteller til Amobil at det skal bli et tilbud for "folk flest".

Chess skal tilby Iphone med sitt eget abonnement som skal hete Itouch. Uten at Barmen røper noen priser forteller han at abonnementet vil være priset bra. Telefonen skal også få en grei pris, skal vi tro Chess-sjefen.

– Kinder-egg

– Vi tar sikte på å levere et produkt for folk flest. Vi ønkser å tilby en fornuftig innkjøpspris på telefonen, en fornuftig månedspris og lage et godt tilbud. Det vil rett og slett bli et Kinder-egg, sier Barmen.

Månedsprisen på Itouch vil ifølge Barmen bli lavere enn hos konkurrentene. Nøyaktig når salget kommer i gang kan ikke Barmen svare på, men han regner med å offentliggjøre prisene allerede i løpet av dagen. Salget av telefonen kan komme i gang allerede i løpet av mars.

Det ble nylig klart at Telenor skulle begynne å selge Iphone, og deres prisplaner ble offentliggjort på mandag. Det er ventet at Netcom vil svare med å sette ned prisene på sine Iphone-abonnement.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen