Nå får alle filmleie hos Get
Teknofil

Nå får alle filmleie hos Get

Før jul fikk mange av Gets kunder i områdene rundt Oslo tilgang til den spennende filmleietjenesten til selskapet. Dette er en tjeneste som lar kundene leie film rett fra sofakroken via dekoderen. Ikke noe nytt i og for seg, men de var allikevel den første store TV-aktøren i markedet som rullet ut en slik tjeneste.

Rulles ut nå
Etter at blant annet Oslo og Akershus kom på plass i løpet av desember er det nå klart for resten av Get-kundene.

- Get Filmleie vil rulles ut i resten av landet i løpet av de neste to ukene. Asker, Østfold og Buskerud neste uke, og Bergen, Kristiansand, Haugesund og Stavanger uken etter dette, sier informasjonsansvarlig hos Get, Øyvind Husby, til Teknofil.no.

Det er riktignok en liten hake. Kundene må være plassert i områder der Get har oppgradert sine nett til at kommunikasjonen kan gå begge veier. Allikevel betyr det over 300.000 Get-kunder.

- Totalt vil over 300.000 kunder da ha mulighet for å benytte tjenesten. Det vil si alle de som er tilkoblet et nytt toveis nett. De som fremdeles er på et gammelt nett må ventet til dette er oppgradert, fortsetter Husby.Kommer med HD
For øyeblikket skal tjenesten til Get inneholde rundt 1.100 filmer, men HD-innhold er fremdeles en mangelvare. Da tjenesten ble lansert i november lovet Get at 25 HD-filmer skulle være på plass til jul. Det har ikke gått som planlagt.

- Slik det ser ut nå vil HD-filmene komme på plass om cirka én måned, men det er ennå ikke helt klart hvor mange filmer som blir lansert da, sier Husby, som allikevel er strålende fornøyd med responsen på tjenesten.

- Responsen har vært svært god, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Blant annet har noen kunder sagt at de peker nese hver gang de kjører forbi en videobutikk, avslutter Husby.

Teknofil.no har tidligere prøvd tjenesten, men støtte på noen uheldige problemer. Vi kommer tilbake med en ny, fullstendig test av tjenesten i løpet av den neste uken.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen