Nå er Walkman-mobilen kommet

Når Sony Ericsson lanserer telefonen som den første Walkman-telefonen i verden, så betyr det ikke på noen måte at de er først ute med en mobiltelefon som har MP3-spiller. De er bare alene om å ha tilgang til Sonys merkenavn ”Walkman”.

MÃ¥ ha
W800 kan komme til å bli sommerens ”må ha”-produkt for mobilfrelste. Etterspørselen etter K750i har vært formidabel, og W800 er i realiteten samme telefon med mer minne og litt mer fokus på musikk. Dessuten er den atskillig friskere å se til enn K750. I tillegg kommer egen programvare for overføring av musikk fra PC-en.

Telefonen har fått nytt grensesnitt for musikkavspilling, som gjør det enklere å velge låter og sette opp spillelister. Du kan høre på musikk samtidig som du bruker kamera, sender SMS, blar i kalenderen eller bruker andre funksjoner. Men du kan selvsagt ikke høre musikk mens du snakker i mobilen.

Rift
De første telefonene kommer i butikk i dag, men du skal være bra kjapp om du vil sikre deg et eksemplar. Større volumer vil ikke komme inn før senere i måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen