Nå er Playboy-mobilen her

I fjor sommer gikk selskapet bak mykpornobladet Playboy ut og sa at Playboy nå ville lage sin egen mobiltelefon. Nå, nærmere ett år senere er resultatet klart, Playboy-mobilen ble lansert på CTIA-messen i USA denne uken.

Slik ser Playboys nye ut. (Alle foto: Intomobile)
Slik ser Playboys nye ut. (Alle foto: Intomobile)

Ingen forsterktet vibrator

I fjor sa selskapet at de ønsket en "bling-aktig, stilig telefon som reflekterer selskapets sensuelle, men fortsatt smakfulle image". Så om du trodde dette ville være en telefon full av filmer uegnet for kinoen, tro om igjen. Det er mer en helt vanlig telefon, med Playboy-logoen på dekselet og noen bakgrunnsbilder som kanskje ikke egner seg for dem under 16 år.

Bak Playboy-dekselet finner vi en vanlig Alcatel-telefon. Denne er ellers kjent som VV770A og har et 1,3 megapikslers kamera, 10 MB innebygget minne og plass til minnekort av typen micro-SD. Spesifikasjonene er med andre ord rimelig bak mål, men så er det kanskje heller lettkledde damer og ikke tekniske spesifikasjoner som er i fokus.

Ikke første gang

Selv om telefonsalg trygt kan sies å være noe på siden av Playboy sine kjerneområder, er det ikke første gang selskapet beveger seg utenfor den noe mindre respekterte delen av film- og magasinbransjen. I Kina og Asia selger selskapet merkeklær med Playboy-logoen, uten at dette på noen måte blir forbundet med selskapets virksomhet i Vesten.

(Kilder: Intomobile, Playboy, Mobilemag, Wikipedia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen