Nå er nye prisguide her

Etter lang tids utvikling begynner nye prisguide nå å bli klar for å vises frem. Prisguide 2 er et stort prosjekt som ble påbegynt allerede i 2007. Hver eneste linje med gammel kode er forkastet, og prisguiden er skrevet på nytt fra bunnen av.

Målsettingen har vært å bygge en raskere og mer brukervennlig tjeneste, der det er lett å finne rett produkt og beste butikk å handle i. Å starte med blanke ark har gitt oss mulighet til å bruke det siste av teknologi for å få en så smidig og brukervennlig nettside som mulig.

Blant de nye funksjonene som kommer i prisguide 2.0 er:

 • Fraktpris
  Se hvor mye du betaler i porto og ekspedisjonsgebyr, slik at du kan sammenligne totalkostnaden til nettbutikkene. (OBS: Ikke alle butikker oppgir fraktpriser ennå, dette vil komme på plass)

 • Handlevogn
  Det har nå blitt mye enklere å handle flere produkter samtidig. Legg varene du ønsker i en liste, så beregnes totalprisen for hver nettbutikk inklusive frakt.

 • Nye visningsformer: Fullskjerm og matrise
  Velg selv hvordan du vil vise produkter. Som store bilder på fullskjerm, i en matrise eller som den vanlige listen.

 • Kraftig oppdatering av hi-fi og sport
  Vi har fått inn en rekke nye aktører og produkter i avdelingene lyd og bilde og sport og fritid. Til neste år vil det dukke opp mange nye kategorier, deriblant klær og velvære.

 • Større fokus på kundenes erfaringer
  De butikkene som er best likt av kundene belønnes med smilefjes og profilering på forsiden. Mindre seriøse aktører med mange klagesaker blir markert med varselfarger, og kan filtreres bort fra oversikten med et tastetrykk.

 • Bedre søk
  Nå kan du søke på produktkategorier og ikke bare produktnavn. Søket har også blitt mye raskere og returnerer mer relevante treff.

 • Kortere vei fra forside til butikk
  Vi har jobbet med å strømlinjeforme designen til prisguide, slik at det kreves færrest mulig klikk for å komme fra forsiden til nettbutikken du skal handle hos.

Nye prisguide har vært et stort prosjekt, og vi er ennå ikke helt i mål. Vi har hatt litt ytelsesproblemer med tjenesten etter at den ble rullet ut på sidene våre i går ettermiddag, men ting begynner nå å falle på plass. Om du opplever feil på sidene, anbefaler vi å bruke den eldre versjon 1.1 imens.

Noen sider er heller ikke 100 % ferdigstilte, og enkelte funksjoner fungerer ikke like bra som vi ønsker. Dette gjelder blant annet kategoritreet, produktsøket og filtrene i venstre kolonne.

I tillegg regner vi med å få mange innspill fra brukerne i vårt tilbakemeldingsforum og vil gjøre vårt beste med å få på plass de endringer og forbedringer som ønskes. Dette vil jobbes med i ukene fremover.

Vi vil samtidig rette en stor takk til alle beta-brukere som har hjulpet oss med å teste nye prisguide i oktober!

Gå til nye prisguide >>

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen