Dette er siste ryktebilde av E66. (Bilde: Ukjent)

Nå er Nokia E66 bekreftet

Nå er Nokias telefon i E-serien, E66, så godt som bekreftet. Det amerikanske teletilsynet FCC har nemlig sluppet informasjon om telefonen på sine hjemmesider, med bilder og spesifikasjoner.

Dette er en av bekreftelsene som er publisert av FCC.
Dette er en av bekreftelsene som er publisert av FCC.

Grunnen til at E66 har dukket opp hos FCC er at Nokia må ha godkjent telefonen hos det amerikanske teletilsynet før en eventuell markedslansering. Der testes teknologifunksjonene på telefonen og det legges ut bilder av ulike deler av telefonen. Dessverre for presse og andre interesserte har Nokia bedt om at disse holdes hemmelig i 45 dager fra informasjonen ble publisert. Samtidig gir det en pekepinn på at en lansering er liek om hjørnet.

Bekrefter super-3G og Wi-fi

Det vi derimot kan få ut av de offentliggjorte testene er at E66 vil få firebånds GSM-støtte, i tillegg til Edge og Super-3G. Det er en del usikkerhet om det vil komme én versjon av telefonen med 3G og én uten. Slik FCC har publisert dokumentene kan det virke som det er to modeller ute og går, uten å si dette for sikkert.

FCC bekrefter også at E66 får Wi-fi.

Hva mer som skjuler seg under dekselet på E66 er det bare mulig å spekulere i. Så langt har det vært spilt inn er GPS og vel 120 MB internminne.

Les også: "Dette er Nokia E66".

(Kilder: Engadget, FCC)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen