Nå er M600i her

Sugen på en Sony Ericsson M600i? Nå er godteriet i butikkene. Leveransene av svea-japanernes nyeste smarttelefon er nemlig godt i gang. Det betyr at din lokale mobilforhandler står klar til å loppe deg for ukepengene dine.

Dette er på mange måter gode nyheter for deg som har gått og ventet på P990i. Sony Ericsson utsetter stadig denne telefonen og M600i kan derfor være et godt alternativ.

I likhet med P990i, er M600i baser på Symbian OS, har trykkfølsom skjerm og fullt tastatur. Men om du er villig til å gå for M600i, må du belage deg på en kameraløs hverdag. Sony Ericsson har nemlig hevet seg på bølgen av kameraløse profftelefoner.

Ikke fullt fullt tastatur
Tastaturløsningen på M600i er av det spesielle slaget. Mens tastaturtelefoner flest har en tast per bokstav, har M600i to bokstaver per tast. Når du skriver på tastaturet, må du vippe tasten til høyre eller venstre, avhengig av hvilken bokstav du vil ha frem.

Om du ikke føler deg så trygg på tastingen, har M600i også en trykkfølsom skjerm som lar deg navigere gjennom telefonens menyer.

M600i er en 3G-telefon. Mangelen på kameraer gjør at du likevel må belage deg på å hoppe over videosamtalene. Dermed bruker du den raske internetttilkoblingen som 3G gir deg først og fremst til nettlesing og e-post.

Men telefonen egner seg også som modem til en bærbar PC. Dette sørger blåtanntilkoblingen for.

Men ikke forvent de høyeste internetthastighetene hvor enn du er. Telefonen har nemlig verken EDGE eller Wi-Fi. Dette betyr at du er begrenset til vanlig GRPS-hastighet når du er utenfor 3G-dekning. Og det er vesentlig tregere.

Ingen entertainer
Om du er underholdningsjunkie, kan M600i bare tilfredsstille de mest grunnleggende behovene. Telefonen har mp3-spiller og kan vise video, men mangler radio. Det interne minnet på 80 MB kan enkelt utvides ved hjelp av minnekort.

Om du heller vil ha en skikkelig underholdningsbombe, anbefaler vi at du heller tar en titt på søstermodellen W950i, som har 4 GB minne innebygget.

Noen stor kar er M600i ikke. Med målene 10,7 x 5,7 x 1,5 cm og en vekt på 112 gram, burde ikke denne telefonen by på mange lommebesværligheter.

Om du er nysgjerrig på M600i, kan din lokale mobilbutikk helt sikkert stelle i stand visning. Etterpå kan du gå hjem og bestille telefonen fra billigste nettbutikk i vår prisguide. Forvent å lette lommeboken din for rundt fire tuselapper.

Er du nysgjerrig på hvilke andre mobiltelefoner som er på vei inn til butikken? Informasjon om dette finner du i lanseringsguiden. Her finner du også butikkene som har M600i på lager.

Vil du vite mer?

(Kilder: Sonyericsson.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen