Nå er iTalk Nano lansert

Alternativ tekst mangler

Om du er engstelig for å bli saksøkt av et stort multinasjonalt selskap, bør du muligens la være å gjøre som Hong Kong-firmaet Amex Digital: Lansere Skype-telefonen i Talk Nano.

Vi er ikke sikker på at det var tilsiktet fra Amex Digitals side, men telefonen ligner kanskje i overkant mye på en viss mp3-spiller i både utseende og navn.

Vi tror imidlertid ikke at Apple er så veldig bekymret for konkurransen. Skype-telefonen har nemlig ingen trådløse teknologier, så når du skal ringe, må du koble i Talk Nano til PC-en din ved hjelp av en USB-kabel. Og da kan det kanskje være like greit å kjøpe seg et hodesett med mikrofon.

Telefonen kommer for øvrig i iHvitt og iSvart, men er i størrelse litt mer lubben enn den originale iPod Nano. Telefonen har heller ikke fargeskjerm. Forskjellene til tross; Apples advokater gnir seg neppe mindre i hendene av den grunn.

Mer informasjon om nyvinningen finner du på Amex Digitals hjemmesider. Om du er mer interessert i utviklingen til originalen finner du flere artikler om Apples myteomspunne iPhone i vårt artikkelarkiv.

(Kilde: Gizmodo.com, amexdigital.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen