Nå er iPhone opplåst

Hackergruppen iPhonesimfree.com har klart å låse opp den berømte Apple-mobilen iPhone ved hjelp av et lite program.

Tidligere er det kun AT&T-kunder i Amerika som har kunnet bruke iPhone, siden operatøren har inngått en eksklusiv avtale med Apple.

Tidligere forsøk har kun gjort opplåsning mulig ved avanserte operasjoner i telefonen.

Koster penger

Det vil bli mulig å kjøpe programmet via hackergruppens nettside i løpet av neste uke. Det kommer altså til å koste, men prisen er ikke kjent ennå.

For øyeblikket gjør hackergruppen det mulig å kjøpe 500 lisenser eller flere via e-post, slik at du kan kontakte firmaet om du har det spesielt travelt.

Nettstedet Engadget bekrefter at telefonen fungerer knirkefritt hos andre operatører etter opplåsningen - foruten funksjonen visuell voicemail.

Dårlig likt av AT&T

Ikke overraskende har opplåsingsgruppen fått en lunken mottakelse av AT&T. Nå går de etter hackergruppen på seks personer som de mener prøver å gjøre fortjeneste på å låse opp iPhone. Gruppen har nemlig tidligere gjort det mulig for andre å gi støtte til prosjektet.

AT&T blir sannsynligvis ikke videre glade når et opplåsingsprogram kommer ut på markedet, som gjør det mulig for alle og enhver å bruke iPhone i andre mobilnett og trosse deres eksklusive avtale.

(Kilder: Engadget, iPhoneSimFree)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen