Nå er Galaxy S her

Spesifikasjoner

Formfaktor: Trykkskjerm
Størrelse: 12,24 x 6,42 x 0,99 cm
Vekt: 118 g
Skjerm: Super-AMOLED, 4 tommer, 800 x 480 piksler, kapasativ
Operativsystem: Android 2.1 med Touch Wiz 3.0
Internett: GPRS, Edge, UMTS (3G), HSPA (super-3G), Wi-Fi
Kamera: 5 megapiksler
Minnekort: Micro-SD
Teknologi: Bluetooth 3.0, USB, Wi-Fi, 8 GB innebygget minne
Batteri: 1500 mAh
Pris: ca. 4700 kroner

Er du en av de mange som har ventet på å se Samsungs Galaxy S i butikkene, bør det glede deg at den nå endelig er på vei.

Superskjerm

Noe av det heftigste ved Galaxy S er skjermen. Dette er av typen super-AMOLED, en teknologi som gjør at skjermen er lyssterk og bruker lite strøm samtidig. Dette gjør at du sannsynligvis kan bruke Galaxy S lenger mellom hver lading enn andre telefoner med like stor skjerm.

Samsung har i tillegg tatt i bruk en skjermteknologi kalt Mobile Digital Natural Image Engine (mDNIE), noe som skal gi ekstra god bildekvalitet.

Egne menyer

Ellers er Galaxy S en Android-telefon med versjon 2.1 av operativsystemet. Samsung har i tillegg lagt sine menyer kalt Touch Wiz 3.0 på toppen.

Telefonen har alt du trenger for å benytte deg av surfemulighetene her til lands: Edge, 3G, super-3G og Wi-fi, sistnevnte for trådløse nettverk.

Internminnet er på 8 GB, og du har i tillegg muligheten til å supplere med ekstra minnekort om du synes det blir trangt om plassen.

En del av nettbutikkene har allerede telefonen på lager, mens andre forventer den inn i løpet av alt fra tre til over 30 dager. Hvilke butikker som har telefonen inne allerede nå, kan du enkelt se i prisguiden vår.

Under årets Elektrofil-messe fikk vi noen minutter sammen med Galaxy S. Hva vi syntes om telefonen, kan du lese i sniktitten vår.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen