Nå blir TV-kjøpet enda enklere

Med flere tusen søk hver dag kan vi slå fast at prissøket vårt har blitt en populær tjeneste. Vi samlet over 200 000 varelinjer fra de mest kjente nettbutikkene og du finner priser på det meste du måtte ønske deg av forbrukerelektronikk.

Den siste tiden har vi lagt til ny funksjonalitet på prissøket som vi tror du og andre brukere av tjenesten vil sette stor pris på.

Dette er nytt i Prissøk:

Mobilversjon
Flere og flere skaffer seg mobiltelefoner som det blir enklere å surfe på, og vi har derfor laget en egen mobilversjon for prissøket. Besøker du http://priser.teknofil.no via din mobiltelefon blir du videresendt til en egen versjon spesielt tilpasset for mobiltelefonen. Denne har ingen bilder og er svært liten i filstørrelse slik at datatrafikken blir så minimal som mulig. Dermed kan du for eksempel sammenligne nettpriser med butikkpriser når du er innom en butikk for å kikke på ny flatskjerm.

Butikkerfaringer
I en jungel av nettbutikker er det ikke alltid like lett å vite hvem du bør satse på. Den gode prisen er viktig, men viktige faktorer rundt et nettkjøp inkluderer også service og kjøpsbetingelser fra butikken sin side. Derfor har vi utviklet butikkerfaringer.

Butikkerfaringer samler lesernes erfaringer med de ulike nettbutikkene. For å legge inn en ny erfaring klikker du ”Legg inn din butikkerfaring” på forsiden for butikkerfaringer.

Når du legger inn en erfaring spør vi om e-post, mobilnummer og navnet ditt, der etternavnet kan holdes skjult om en ønsker det. Dette brukes kun til å verifisere at det er riktig person som har lagt inn brukererfaringen. Mobilnummeret vil ikke publiseres, og vi vil selvsagt heller ikke sende deg SMS-reklame eller annet tull. 

Vi leser i gjennom og godkjenner alle butikkerfaringer før de blir publisert.

Har du gode eller dårlige erfaringer med nettbutikkene? Del dine handleopplevelser med andre lesere i dag

Vi gir også nettbutikkene mulighet til å legge inn sine kommentarer på erfaringene som kundene legger inn. Dette vil være tydelig merket som butikkens kommentar til en butikkerfaring.

Produktinformasjon
I tillegg til å gi deg billigste pris fra våre prislister ønsker vi også å vise relevant informasjon for de produktene du søker på. Derfor har vi lansert en egen informasjonsboks som dukker opp når du søker på kjente produkter som vi har i vår database. Et eksempel på dette er søket på mobiltelefonen HTC Desire.

Her får du opp bilde av telefonen, filtrering av eventuelle mobilabonnement, kort oppsummering av de viktigste spesifikasjonene, samt muligheten til å se på flere mobiltelefoner fra samme produsent.

Søkeforslag i fra vår produktdatabase
Er du ikke helt sikker på hva du er ute etter? Søker du på ”Mobiltelefon”, eller ”Bærbar PC” vil de mest populære produktene fra kategorien du er interessert dukke opp i søket, for å gi deg noen gode forslag til produkter du bør kikke nærmere på. Dette søket kan også kombineres med produsent eller modellnavn slik at du for eksempel kan søke på "LG plasma TV".

Noe vi mangler?
Vi søker stadig etter gode ideer for å gjøre vårt prissøk bedre, og har du en eller flere ideer du ønsker å lufte med oss så tar vi dem gjerne i mot i kommentarfeltet under, eller på post@teknofil.no.

Øvrige kommentarer til tjenesten, ris/ros og spørsmål mottar vi også i mot med takk!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen