Nå blir Iphone endelig voksen

Nå blir Iphone endelig voksen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Enten du elsker, hater, eller ikke bryr deg det grann om Iphone, kan du være enig i at den har både overlegne fordeler og betydelige mangler, sammenlignet med andre mobiler i samme prisklasse. Særlig brukergrensesnittet har blitt hauset opp som noe av det beste (kanskje det aller beste?) som finnes på en touchtelefon. En vesentlig mangel, og et savn for mange smarttelefonbrukere, har imidlertid vært at du ikke kan la åpne applikasjoner ”gå i bakgrunnen” mens du har et program åpnet på mobilen. Dette er nemlig mulig på andre operativsystemer.
Nå ser det imidlertid ut til at Apple bønnhører sine brukere, og vil blant annet legge til denne funksjonen i den neste utgaven av den populære mobilen, eller i en programvareoppdatering for første- og andregenerasjons Iphone, melder Cnet News og Intomobile.
Iphone versjon 3.0 OS
Å la flere applikasjoner kjøre i bakgrunnen, mens du for eksempel spiller et spill eller skriver en melding, er tilgjengelig på versjoner av Iphone og Iphone 3G som har blitt hacket. Apple har imidlertid lagt inn restriksjoner for dette, på bakgrunn av at det ville hemme hastigheten, senke batterikapasiteten, eller gjøre Iphone mer ustabil.

(Artikkelen fortsettes.)
 
Det ryktes imidlertid at dette vil bli mulig for alle Iphone-brukere når Apple lanserer den offisielle 3.0-oppgraderingen til Iphones operativsystem. Ved at du kan la programmer gå i bakgrunnen, vil det åpne for større muligheter og valgfrihet. Med oppdateringen vil det kanskje også komme såkalte ”push-meldinger”, som muliggjør for eksempel værvarsel, direktemeldinger (MSN etc.), scoringsvarsel eller endringer i aksjekurs direkte på din Iphone. Videre hevder Intomobile at det også vil komme en funksjon for videoopptak, noe Iphone har manglet til nå.
Det ryktes også om at en tredje versjon av Iphone vil komme til sommeren, men om det da er snakk om en mindre Nano-versjon, eller en Iphone i full størrelse med oppgraderte komponenter og programvare, vites ikke.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen