Nå blir det stille

Nå har Sony laget et hodesett med heldigital støyreduksjon, som de første i verden. Det nye hodesettet, Mdr-nc500d, kan filtrere ut opptil 99 prosent av lyden i omgivelsene, slik at du kan høre på musikken eller lyden fra filmen uten å bli forstyrret av bakgrunnsstøy.

Hodesettet kan både brukes bare til å fjerne støy fra omgivelsene, og praktisk talt lage en stillhet i øreklokkene, eller du kan bruke de som vanlige hodetelefoner med eller uten støyreduksjonen aktivert.

Mdr-nc500d reduserer støy ved å invertere lyden som er i omgivelsene. En prosessor i hodesettet avgjør automatisk hvilken støyprofil som fungerer best, som avhenger av om lyden rundt deg er fra flyet, bussen eller fra et hektisk bybilde. Du kan også velge støyprofil manuelt.

15 timer levetid

Hodesettet er oppladbart, slik at du også kan bruke støyreduksjonen uten å ha ledninger hengende og dingle. Batteriet er oppladbart, og varer i 15 timer før det takker for seg. Alternativt kan du bruke vanlige AA-batterier når hodesettet det innebygde batteriet er utladet.

Sony lover høy lydkvalitet med 40 millimeter store elementer som ifølge produsenten selv leverer dynamisk og distinkt lyd.

Prisen på det nye hodesettet, som skal komme i salg i juni, havner på veiledende 4500 kroner.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen