Nå vil Nikon gjøre deg til en bedre fotograf
(Bilde: Nikon/YouTube)

Nå vil Nikon gjøre deg til en bedre fotograf

Slipper instruksjonvideoer med profesjonelle fotografer.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Fotografering er en kunst det tar tid å mestre, og det er alltid nyttig å oppsøke nye tips for å forbedre ferdighetene sine, spesielt fra profesjonelle fotografer som vet hva de driver med.

Nå melder nettstedet Digital Photography Review at den japanske fotogiganten Nikon lanserer en ny serie instruksjonsvideoer som de fleste fotoentusiaster antakelig vil kunne dra nytte av.

Proffe intrukser

Serien har fått navnet «Nikon Behind the Scenes» og vil by på tre erfarne, profesjonelle fotografer som deler sine råd og vink. Den skal være rettet mot «mellomsjiktet» av hobbyfotografer, altså ikke primært mot dem som er helt grønne i faget.

Det skal lages til sammen 15 instruksjonsvideoer som legges ut med halvannen ukes mellomrom på Nikons YouTube-kanal. Den første videoen er allerede lagt ut og tar for seg lyssetting i forbindelse med portrettfotografering med lyseksperten Joe McNally som instruktør.

Blant feltene som vil bli dekket i løpet av serien er action- og landskapsfotografering, objektiver, bruk av blits, video, timelapse og ulike aspekter ved portrettfotografering og lyssetting.

Vil inspirere

Formålet med den nye serien er ifølge Nikon å hjelpe fotoentusiaster til å nå det neste nivået i faget.

– Det øyeblikket noen plukker opp kameraet sitt har de endeløse kreative muligheter foran seg, og vi håper dette vil inspiere dem til å lage fantastiske bilder og videoer, sa kommunikasjonssjef i Nikon Lisa Baxt i en pressemelding.

Om du er interessert i å sjekke ut serien er det altså bare å følge med på YouTube-kanalen til Nikon, og den vil for øvrig også bli lagt ut på selskapets Google Plus-side. Første epiode kan du se under.

Programvare kan også gi assistanse: Disse appene gir deg bedre bilder »

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen