Fitbit Charge, Charge HR og Surge.
Fitbit Charge, Charge HR og Surge. (Bilde: Fitbit / Shutterstock)

Nå vil Fitbit la deg bruke flere enheter

I tillegg skal sykkelfolket med tiden få bedre kår.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Smart- og aktivitetsarmbåndprodusenten Fitbit har over det siste året fått på plass noen kjekke produkter. Den ujålete Fitbit Flex ble fort en av våre favoritter for enkel aktivitetsmåling, og nylig har vi fått testet de litt mer avanserte modellene Charge og Charge HR.

I tillegg har selskapet nettopp kommet med den avanserte og mer klokkeaktige Fitbit Surge.

Men en av ulempene, både for Fitbit og brukerne, er at det bare er mulig å knytte én enhet mot aktivitetsprofilen. Det betyr at dersom du har en enkelt Fitbit til mer dagligdags måling og ønsker å bruke en mer avansert modell – eksempelvis en med pulsmåler – til trening, må du opprette to profiler.

Og da kan jo den sekundære måleren like godt være fra en annen produsent.

Denne begrensningen vil dog endre seg ganske raskt. Fitbit har en fastvareoppdatering på trappene som skal gjøre det mulig å koble opp til seks Fitbit-enheter til samme profilkonto. Det vil løse problemet for den som ikke synes at en dings er nok, og gjør det enklere for Fitbit å lage mer spesialiserte enheter uten at det går ut over kundenes lojalitet.

Noe for syklistene

En annen nyhet i oppdateringen er en modus for sykkelsporing med Fitbit Surge. Her vil armbåndet måle distanse, hastighet, varighet, kaloriforbruk og hjertefrekvens. Treningsøkten vil så kunne sees i detalj på smartmobilen eller nettjenesten.

Uheldigvis for sykkelglade nordmenn er denne sporingsmodusen kun planlagt å komme til nordamerikanske brukere i første omgang, men det kan jo også være greit å ha noe å glede seg til.

Måler pulsen din døgnet rundt:
TEST: Aktivitetsmåleren Fitbit Charge HR >>>

(Kilde: Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen