Manglende data er grunnen til AMDs generøsitet.
Manglende data er grunnen til AMDs generøsitet.

Nå vil AMD belønne deg for å spille

Gir bort stæsj for millioner av dollar.

AMD lanserte i dag et nytt program: «AMD Rewards» for sin relativt ferske Gaming Evolved-applikasjon. Hele greia går ut på at du skal få poeng for å spille spill – ikke noe direkte nytt der altså – men her skal du faktisk kunne veksle inn disse poengene i programvare eller maskinvare.

Det skal visstnok være diverse elektronisk godteri for flere millioner av dollar i potten, som da vi si at spillegalninger med AMD-skjermkort skal kunne plukke alt fra spill til heftige Radeon R9-kort.

Å få stæsj for å gjøre noe du kanskje ville gjort uansett, høres kanskje ikke ut som noen god deal for AMD. Brukerne vil jo tross alt i hovedsak være folk som allerede har ett eller flere av selskapets grafikkort. Men det er ikke ren veldedighet AMD driver med her – de vil ha noe igjen.

Trenger data

Det hele dreier seg som du skjønner rundt AMDs programvare Gaming Evolved. Dette programmet er ment å hjelpe brukerne til å blant annet holde skjermkortdriverne oppdatert og velge de beste innstillingene. I tillegg skal du kunne kringkaste spilløktene dine – vi må vel kunne si at dette er AMDs svar på Nvidias GeForce Experience.

Men for å kunne gi gode råd når det kommer til innstillinger, krever det et stort datagrunnlag med forskjellige oppsett – og det er her AMD Rewards kommer inn i bildet. I bytte mot poeng, som da altså igjen kan byttes fra ting i den digitale godteriposen, får AMD data tilbake. Data de kan og vil bruke til å gjøre Gaming Evolved bedre – eller så får vi da i det minste håpe.

Hvis du synes dette høres ut som en grei byttehandel, finner du mer informasjon på applikasjonens hjemmeside.

Automatiske innstillinger:
– En genial løsning for spill >>>

Kilde: Anandtech

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen